Revisió de l'àrea d'educació

December 31, 2016

 

Finalitza l’any i toca fer balanç de les activitats que hem realitzat .Fa aproximadament sis mesos que vàrem iniciar aquesta responsabilitat, i ara al final de l’any podem dir, que portant sempre la veu del cercle del Prat de Llobregat hem participat a la IV Assemblea del circulo de Educación Estatal. Es va realitzar els dies 26 i 27 de Novembre a Sant Adrià del Besós, varen assistir companys de Bilbao, Pontevedra, Madrid, Palència, Tenerife...i com a ponents Pilar Lima (Senadora de la Comisió de Educació), Jèssica Albiach del GP, Vicent Pruñonosa ,Raimundo Viejo, Ione Belarra ( Diputada en el Congrés i portaveu de la Comisió de drets de la Infància i Adolescència), així com Javier Sánchez ( Diputat en el Congrés y portaveu de la Comisió d'Educació)

 

En aquesta assemblea de dues jornades vàrem tractar en tres grups de treball tres temes:

 

1.- La Formació Professional Dual i la Formació professional bàsica

2.- La descapitalització digital a l’educació pública

3.- L’educació emocional i afectiu – sexual

 

Els ponents varen assenyalar en el moment important que ens trobem dins del marc de l’educació, s’està iniciant l’engranatge perquè aquest sector estigui configurat per uns esglaons. Un inicial per l’educació amb pocs mitjans destinada a la classe treballadora, una ja més selectiva destinada a les classes mitges i una Universitat amb uns preus elevats i una política de beques reduïda, destinada per l’educació dels fills(es) de les classes altes.

 

La descapitalització de l’escola pública ( primària, secundària...) és una decisió que s’està posant a la pràctica en totes les autonomies , no es tant una decisió centralista, sinó una decisió de classe social.

També participem en el Cercle d’Educació de Podem Catalunya ajudant a elaborar documents que serveixin de base en la activitat parlamentaria d’aquest sector.

 

Perquè no sigui molt pesat aquest rendiment de comptes us deixo aquest vídeo perquè reflexioneu sobre els canvis que necessitem a l’escola perquè els nostres fills(es) tinguin futur. I amb aquest tema necessitem que tots(es) des de les Ampes, en els mateixos col·legis, demaneu un ensenyament de futur, els canvis són imprescindibles, i no penseu que els tindrem sinó els exigim amb força.

 


 

Please reload

Entradas destacadas

Una moción por la dignidad.

May 9, 2017

1/10
Please reload

Buscar por Categorías
Archivo
Please reload

CONTACTO

¡SÍGUENOS!

© Podemos El Prat de Llobregat

Carretera Marina 158, local 5

El Prat de Llobregat, 08820 (BCN)

ÚLTIMAS NOTICIAS